Om mig

”När jag inte jobbar med att förflytta andra, förflyttar jag mig själv.”

Med en bakgrund som civilingenjör och med vidareutbildningar inom förändringsledning, ledarskap och Lean har jag ägnat de senaste 18 åren åt att arbeta med verksamhetsutveckling och förändringsuppdrag.  Drivkraften att vilja utveckla och förbättra, tillsammans med en övertygelse om att effektiva team och motiverade människor kan uppnå nästan vad som helst, är grunden för mitt arbete.

Mina specialområden är planering och ledning av tvärfunktionella förändrings- och utvecklingsuppdrag, ofta i verksamheter och situationer som kräver utveckling och innovation och i sammanhang där många olika intressenter behöver nå ett gemensamt mål.

Jag har lång erfarenhet av att utbilda och att hålla inspirerande workshops och seminarier, där jag gärna använder nya och kreativa arbetssätt för att frigöra tanken och få människor att lämna både konferensbord och låsta tankar för en stund.  

Jag har ett stort intresse för klimat- och miljöfrågor och älskar att leva och verka nära naturen. När jag inte jobbar med att förflytta andra, förflyttar jag mig själv. Gärna på skidor, cykel eller i en kayak. 

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om vad jag erbjuder kan du läsa mer under tjänster eller referensuppdrag. Du är också välkommen att kontakta mig så berättar jag mer om vad jag kan, gör och erbjuder.